Aktiviteter under vinterhalvåret

Under ditt besök hos oss

Testa årets nyhet Escape Box – en häftig spionjakt, Mordmysterier på Hussborg, aktiviteter tillsammans med Mid Adventure, Vinprovning, Cavaprovning eller Romprovning.

Alpint

Det är i fjällkedjans sista utpost, dvs i Sveriges geografiska mitt som Getberget banar väg ned till Ljungans djupa dalgång. Här erbjuds alpint för alla åldrar och åkstilar. Getberget erbjuder bra skidåkning i en backe med fallhöjd på 150 m och längd 500m.

Turskidsåkning

Kring Hussborg  finns väl underhållna skidspår av olika längd.  Det går också bra att i nedersta deltalandskapet nedanför Getberget ta en stimulerande tur på skidor ut i de vita – vida – vilda skogarna. ( pga snöbrist är det inget spår kring Hussborg denna säsong 2023)

Skotersafari

Snöskotern tar oss långt ut i naturen, till avlägsna fiskesjöar och skogskojor. ( pga snöbrist erbjuds ej skotersafari säsongen -23)

Teamutbildning olika upplägg

(text hämtad från midadventure.com) Här utför vi en teamkamp som består av ett antal deltävlingar där samarbete är den röda tråden men med en lite mer äventyrlig avslutning i form av fyrhjuling eller paintball. Aktiviteterna är uppbyggda så att ALLA ska kunna delta vilket vi tycker är mycket viktigt. Vi lottar in er i lag om högst 5-7 deltagare i varje lag för att få det där riktiga samarbetet. Olika aktiviteter passar olika många grupper som tävlar. Här nedan finner ni förslag på grenar men vi gör gärna ett förslag på grenar som passar just er grupp. Aktiviteten TEAMKAMP kan också genomföras på våra närliggande konferensanläggningar.

Fiske

Vinterfisket i vårt område bjuder på spännande upplevelser såväl vid angeldonet som vid pimpelspöet. Angling är ett av de stora folknöjena här i våra trakter. Storgäddan under isen är på hugget och här gäller det att hålla nerverna i styr när flaggan eller smällkorken signalerar hugg. Även att med pimpelspöet dra upp feta och romstinna abborrar runt halvkilot hoppas vi att du får uppleva.

Kockaktivitet Trerätters middag- skicka en förfrågan!

   

Läs mer

Translate »