Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS

Om Hussborg

HussBorg har en mycket lång historia att berätta. Det är i denna kulturhistoriska miljö som många väljer att förlägga sina minneshögtider, antingen i Herrgården eller i någon av de byggnader som ingår. Observera att ingen högtid är för liten eller för stor för att förläggas på HussBorg. Prosten Johan Huss söner uppförde i mitten av 1800-talet HussBorg Herrgård. Det är i den miljön som salar och rum andas lugn och harmoni vilket i sin tur ger fin stämning åt minneshögtiden.

Om oss

VÅRT FOCUS LIGGER ALLTID PÅ GÄSTEN OCH ATT DENNE FÅR EN PERFEKT UPPLEVELSE

Hussborg har i dag 42 rum med totalt 100 bäddar. Rummen ligger i 4 olika byggnader runt Engelska parken. Önskas exklusivare övernattning rekommenderar vi någon av våra sviter, däribland ”Fornnordiska sviten” i Herrgården eller ”Svit Ingrid Bergman” i Herrgårdsflygeln.

– Herrgårdslogi dubbelrum inkl. frukostbuffé 1345kr/natt
– Herrgårdslogi enkelrum inkl. frukostbuffé 850kr/natt
– Herrgårdsvit 1800kr/natt
– Annexlogi dubbelrum inkl. frukostbuffé 1030kr/natt
– Annexlogi enkelrum inkl. frukostbuffé 585kr/natt
– Vandrarhemslogi från 210kr pp/natt

Hussborg har en mycket lång historia att berätta. Det är i denna kulturhistoriska miljö som många väljer att förlägga sina minneshögtider, antingen i Herrgården eller i någon av de byggnader som ingår. Observera att ingen högtid är för liten eller för stor för att förläggas på Hussborg. Prosten Johan Huss söner uppförde i mitten av 1800-talet Hussborg Herrgård. Det är i den miljön som salar och rum andas lugn och harmoni vilket i sin tur ger fin stämning åt minneshögtiden.

Translate »