VÅR FANTASTISKA MILJÖ BIDRAR TILL EN FIN VISTELSE

VÄLKOMMEN TILL OSS


HussBorg har i dag 42 rum med totalt 100 bäddar. Rummen ligger i 4 olika byggnader runt Engelska parken. Önskas exklusivare övernattning rekommenderar vi någon av våra sviter, däribland ”Fornnordiska sviten” i Herrgården eller ”Svit Ingrid Bergman” i Herrgårdsflygeln.

– Herrgårdslogi dubbelrum inkl. frukostbuffé 1345kr/natt
– Herrgårdslogi enkelrum inkl. frukostbuffé 850kr/natt
– Herrgårdsvit 1800kr/natt
– Annexlogi dubbelrum inkl. frukostbuffé 1030kr/natt
– Annexlogi enkelrum inkl. frukostbuffé 585kr/natt
– Vandrarhemslogi från 210kr pp/natt


ÄT & MÅ GOTT NÄR DU VISTAS HOS OSS

HÖG SERVICENIVÅ ÄR VÅRT HONNÖRSORD


På Hussborg finns rum för allas smak och tycke. Hotellet har enkel och dubbelrum med god hotellstandard. Hotellet har dessutom en bröllopssvit med utsikt över Engelska parken. Hotellannexen har en svit (Ingrid Bergman sviten) samt ett enkelrum för affärsresenärer. Vidare finns annex med enklare hotellboende men fortfarande med toalett och dusch på rummet. Vandrarhemmet har boende tillgång till dusch och toalett i korridoren. Rummen i hotellet och sviterna har TV på rummen samt att sällskapsrum och sviter har Viasat med Viasat golf.

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING & PRISINFO


VI GARANTERAR ATT DU BLIR NÖJD MED DIN VISTELSE


För golfspelare har HussBorg blivit ett eldorado. Första tee ligger nämligen endast 75 meter från Herrgårdsverandan. Det innebär att omsorgen om besökarnas välbefinnande kan vidmakthållas och alla blir serverade god och näringsriktig mat.