Gunnar Dahl / Platschef
Gunnar är en levnadsglad entreprenör med många strängar på sin lyra. Han värnar om Hussborg och dess gäster med stort hjärta och engagemang. Hans motto är att ingenting är omöjligt med ett glatt humör. Gunnar är även ordförande i Hussborg Golfklubb

Katarina Dahl Nilsson / Verksamhetschef
Med en hög servicenivå och härlig energi månar Katarina om att alla gäster här på Hussborg mår extra gott och har allt de behöver. Katarina sätter våra gästers trivsel först och har ett personligt engagemang utöver det vanliga. Hennes mål är såklart att gästerna vill återkomma till Hussborg!

Izabela Kalisewska/ Husfru/frukostvärdinna
Izabela är vår alldeles egna stjärna, morgonpigg hoppar hon upp och lagar frukost och möter upp våra kunder med ett leende på läpparna. IzabeIa piffar till och fixar i allas rum med kärlek och hög servicekänsla.

Kai Houtari / Verkstad
Kai är vår mekaniker som ser till att maskinparken är servad och klar inför varje säsong. Tack vare Kai tar vi även emot uppdrag på reparationer, service samt slipning av klippaggregat åt dig som har behov av service. Kontakta Kai för mer information.

Mona-Lill Nilsson / Restaurang/reception
Mona-Lill har många års erfarenhet av värdskap och service inom restaurangbranschen. Hon tar emot våra gäster med ett sprudlande leende och positiv energi. Vill du njuta i vår lilla SPA relax är det Mona-Lill som ordnar för en toppenvistelse där också.

Birgir Sigurdsson / kökschef & kock